40 пътници  свалени от борда след инцидентаПътник на полет от

...
40 пътници  свалени от борда след инцидентаПътник на полет от
Коментари Харесай

Авариен изход вместо тоалетна отвори пътник в самолет

40 пътници  свалени от борда след случая
Пътник на полет от Англия за Пакистан провокира съществени закъснения на летище Манчестър, откакто отвори вратата за спешен излаз при опит да стигне до тоалетната, до момента в който самолетът към момента бил на земята.
Полетът 702 на Pakistan International Airlines (PIA) трябвало да излети от Манчестър, Англия, до Исламабад, Пакистан, в петък, само че претърпя закъснение от седем часа.
40 пасажери бяха свалени от борда след случая, по време на който " спешният излаз се задействал автоматизирано ", се споделя в изказване на PIA.
Говорител на самолетната компания съобщи пред Cи Ен Ен, че пасажерът е отворил вратата, мислейки, че това е тоалетната, само че всички пасажери били в сигурност. Летище Манчестър отхвърли да разяснява случая.
Такива подвизи с спешните изходи на самолетите не са доста чести, само че не са и необичайност.
През май възрастен пасажер бе задържан и арестуван в източната китайска провинция Шандунг, защото заплашил сигурността на аероплан, откакто се опита да отвори спешен излаз, до момента в който самолетът беше на земята. В явен опит да пререди опашката от готвещи се за слизане пасажери, пасажерът, разпознат с семейството му Сонг, отворил вратата на спешния излаз покрай мястото си, откакто самолетът кацнал.
През февруари 2018 година вратата на един от спешните изходи на аероплан на Dana Airlines падна при кацане на летището в Абуджа, столицата на Нигерия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР